4 Kas 2010

2010 gelin ve damatları 4: Serap & Koray



 Bebeklerini teslim aldıklarındaki mutluğu keşke sizde benim yanımda olsaydınızda görseydiniz.Onlar Almanya'da  bir arkadaşlarında görüp bulmuşlar beni,Türkiye'ye izne gelecekleri tarihi söyleyip verdiler siparişlerini bende canla başla çalışıp onlarının en özel günlerinden hatıra kalacak bebeklerini hazırladım.O güzel gününden kalan sadece fotoğrafları değil artık ,elle tutulur gözle görülür 3 boyutlu minyarürleri de  var:)))Ömür boyu mutluluklar Serap hanım ve Koray bey sizinle tanışmış olmak çok güzeldi....
Bebeklerin boyları : 45cm

7 yorum:

allsocute dedi ki...

off hayalimdeki gelinlik :) ne kadar guzel bebeklerin :)

Latife dedi ki...

MashAllah mashAllah! bu kadar basıt ve tatlı bebeklerı! oturyorum guluyorum! ellerııze saglık! )))) sagol bu kadar keyf ıçın!

senin bebeklerin dedi ki...

All so cute: çok teşekkürler:))
latife: sizi eğlendirdiysem ne mutlu bana,çok teşekkürler ...

yaseminkale dedi ki...

haddimi aşarak latife hanıma "hiç örgü oyuncak yaptınız mı?" diye sormak istiyorum:((((

Filiz dedi ki...

merhaba,çalışmalarınıza hayran kaldım inanın!emeğinize sağlık,herbiri ayrı güzel olmuş.ayrıntılar harika:))ben de örgü örmeyi çok seviyorum,bu aralar amigurumiye heves ediyorum ama nerden başlasam diye geziniyorum netteçblogunuzdan istifade edeceğime eminim..
benim bloguma da beklerim:P
filizinevi.blogspot
sevgiler

EMİNE ÖZTÜRK dedi ki...

çok güzel olmuş ..ayrıntılar da bir harika.. gelinin topuzu, duvağı.. gelinli ne kadar da güzel. amigurii dışında dikiş bilgisi ve yeteneği de gerektiren bir çalışma.. 10 parmağınızda 10 marifet doğrusu ellerinize sağlık.. sizi kutluyorum..

aguss dedi ki...

waw!! los haces re-bien. sos muy talentoso/a