29 Nis 2010

ipli kukla...



karateci ipli kukla trabzon'a gitti, her ayrıntısına çok dikkat ettim ayakları çıplak olduğu için ayak parmaklarını yapmamak olmazdı.
hazırladığım ipli kuklalarım da diğer kişiye özel bebeklerim gibi boyları 45 cm. elleri, kolları hareket edebiliyor ve ipleri sayesinde kuklanız yürütebilirsiniz, dans ettirebilirsinz...
neşe ablama not: büyük fotoğraf senin için ablacım;)

26 Nis 2010

"tuana bebek:)"

canım dostum gülferay'ın tatlı kızı tuana'ya hazırladığım bebek(boyu 45 cm) bir kaç ay oldu sahibine ulaşalı ama ben bloga şimdi koyabildim:)) tuana'cım güle güle,mutlukla oynasın bebeğiyle...

25 Nis 2010

"hamile bebek müge ve eşi,ve doğacak minik kızı mai'e küçük bir armağan"



sevgili müge hanımın eşinin doğum günü için düşünüp sipariş verdi,sonra bende eksik kalan yedek kıyafetleri hazılradım ve hepsini şimdi yayımlıyorum. sevgili müge hanım şu anda hamile ve bir kaç hafta sonra güzel ailerine minik kızları mai de katılacak ,bende bu tatlı kzı için odasına kapı süsü hazırladım,uğurlar getirsin diye:))
" deri mont ve yedek buluz tamamen elde hazırlandı,kapı süsünün bütün çiçekleri tammen el yapımı:))"
müge hanım da bloğuna eklemiş bende o resmi ekliyorum:) müge hanım ve elma çekirdeğini merak edenler için buraya tık lütfen:))

23 Nis 2010

" istanbul'a yola çıkan en yeni woswos:)))"

bu bir süpriz,üzerinde yaklaşık 1 aydır konuşuyoruz,neler olsun ,neler olmasın en ince ayrıntısına kadar atlanmasın... daha fazla bir şey yazamıyorum aman süpriz bozulmasın;))) (az daha şair oluyormuşum:))) ( boyutları= en 20 cm x boy 31 cm x yükseklik 18 cm)

18 Nis 2010

"melek...."

bu da ayrı bir hikaye, ayzencim(ona öyle demek istiyorum dünya tatlısı bir insan çünkü) tamamen bana bıraktı heşeyi " ben bir melek bebek istiyorum ve bir yerinde ladin'in meleği yazsın, asılabilecek bir bebek olsun gerisini senin zevkine bırakıyorum" dedi ve bende elimden geleni yaptım... elindeki sihirli değneğinden,kanatlarına, ladin'nin meleği yazan minik kartına kadar her şeyi elimde yaptım kıyafeti bile elimde diktim(çünkü daha dikiş makinasına sahip değildim o zaman ama çok şükür bir haftadır dikiş makinam da var,artık daha hızlı dikiş dikebileceğim ve daha az yorulacağım:))) ve şimdi minik ladinin odasını süslüyor ve ayzencimde söylediğim ücretin az olduğunu düşünüp fazla para yatırmış bankaya bende ona buradan bu inceliği için binlerce kez teşekkür ediyorum,kocaman kocaman sevgilerimi yolluyorum.....

17 Nis 2010

"amigurumi bebek:))"

biraz buruk biraz kırık, biraz da mutluluk işte hepsini hissetim bu bebekle... tombiş elma yanakları nohut burnu çok sevimli ,büyük bir heycanla hazırladığım sonu hüsran olan bir bebek 2 yaşındaki bir çocuğu mutlu etsin diye hazırladım ama ona hediyeyi alacak büyükleri memnun etmeyi başaramadım ne yazıkki:(( onlarda hediyesini aldığında küçük kızın sevincini göremeyecekler işte ben buna üzülüyorum. hep diyorum ya ben büyük bir sevgiyle hazırlıyorum ve alan kişide en az benim kadar sevsin istiyorum , kıymetini bilsin ama her zaman bu münkün olamıyor herkesi mutlu edemiyormuşsun anladım ve pes ettim bu beyhude çabamdan... ama yine de biz mutlyuz kızım çok sevdi bu bebeği adınıda pınar koydu, artık ona sarılıp uyuyor nedense bu bebeklerin böyle bir özeliği varmış alan çocuklar onunla uyuyormuş,bütün çocuklara tatlı uykular mutlu rüyalar diliyorum...

" dünya tatlısı bir aile:))"


işte dünya tatlısı bir anne babanın ve dünya tatlısı kızı: tuğçe hanım ailesi için istemiş böyle bir süprizi , bana da hazırlaması düştü gerçi öreli bir kaç ay oldu ama ben ancak sizlerle paylaşıyorum,bu gün biraz tadım yoktu kendime moral olsun diye fotoğraf ekleyeyim biraz dedim:)))

12 Nis 2010

"amigurumi ayıcık"



can sıkıntısından ördüm , üşümesin diye yeleğini giydirdim (ne de olsa annelik içgüdüsü işte:))))

4 Nis 2010

"fantastik panom bandırma yolcusu:))"

poyraz ailesinin şirin kızı elfin'in odası için hazırladım, annesi -babası ve kendisi masallar diyarında...sahibine ulaşmadan sizle paylaşıyorum. boyutu 45x65 cm ; duvarında farklı bir resim isteyenler için çok uygun:))